Woonschuur 1Dak en voegwerkAluxe verandaWoonschuur 2Terras overkappingInbouw kastSchuur 1Houten kozijnAluxe veranda 2Dak isolatie

Menu

Diensten

Het juiste aanbod aan diensten om uw klus te klaren!

Bouw- en Timmerbedrijf HVM biedt u een ruime keuze aan houten bouwproducten voor het bouwen of verbouwen van uw woning. HVM levert vrijwel alles op het gebied van hout: van raamkozijnen en deuren tot trappen en dakkapellen. Bouw- en Timmerbedrijf onderscheidt zich hiermee door geen standaardproducten te leveren, maar alle producten op maat te maken in een eigen werkplaats. Op deze manier kan Timmerbedrijf HVM alle houten producten volledig afstemmen op de wensen van zijn klanten.

 


 


Wat wij voor u kunnen doen!

Ook voor specifieke houtelementen die uw huis een traditionele uitstraling geven, kunt u bij ons terecht. Bezit u een huis met een hoog plafond? Dan kunt u bij HVM kiezen voor op maat gemaakte inbouwkasten. Wilt u uw huis een traditioneel of klassiek uiterlijk geven? Dan biedt HVM u de mogelijkheid om sierlijsten exact na te laten maken als alternatief voor deklatten. En omdat wij u als klant een totaalpakket willen aanbieden, kunnen wij indien nodig ook kleinschalige werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, verbouw en aanbouw voor onze rekening nemen.
 

 


 

Diensten Bouw- en Timmerbedrijf HVM

 


 

Projecten Bouw- en Timmerbedrijf HVM

Op de website zult u veel beeldmateriaal vinden van alle opgeleverde projecten van Bouwbedrijf HVM. Bouwbedrijf HVM wil dan ook niet te veel tekst en uitleg geven bij alle projecten, maar de afbeeldingen voor zich laten spreken!

 


 

Vraag een vrijblijvende offerte aan van Timmerbedrijf HVM

Bouw- en Timmerbedrijf HVM werkt landelijk en is gevestigd in Vaassen (gelegen boven Apeldoorn), terwijl onze werkplaats met machines en gereedschap zich in Vaassen bevindt. Wilt u weten wat Bouw- en Timmerbedrijf HVM voor u en uw huis kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op bij Timmerbedrijf HVM.