Woonschuur 1Dak en voegwerkAluxe verandaWoonschuur 2Terras overkappingInbouw kastSchuur 1Houten kozijnAluxe veranda 2Dak isolatie

Menu

Deuren op maat laten maken

Maatwerk deuren, een specialiteit van Timmerbedrijf HVM!

Een deur op maat maken is niet gedaan in een handomdraai, vooral niet wanneer het een deur betreft met veel details. Mist u de kennis en oog voor detail om een deur op maat te maken? Dan kan Timmerbedrijf HVM uitkomst bieden, want de volgende type deuren kunnen op maat gemaakt worden:

  • Voordeuren/achterdeuren
  • Binnendeuren
  • Schuifdeuren

 


 

Voordeur/achterdeur op maat

Uw voordeur en achterdeur zijn niet alleen belangrijk voor van de uitstraling van uw huis, maar ook van belang voor uw veiligheid. Timmerbedrijf HVM heeft ervaring met het op maat maken van een voordeur, uit deze ervaring kan gesproken worden dat een mooie authentieke voordeur of achterdeur niet per definitie onveilig hoeft te zijn. Indien uw voordeur of achterdeur afwijkende maten hebben of wellicht wilt u klassieke deuren welke matchen met het bouwjaar van uw woning, kan Timmerbedrijf HVM u helpen om uw voordeur volgens de nieuwste maatstaven op maat te maken!

 


 

Binnendeur op maat

Uw binnendeur als onderdeel van uw interieur, dat maakt het plaatje helemaal af! Uiteraard is geen enkel interieur hetzelfde dus kan een binnendeur op maat uitkomst bieden om de stijl van uw interieur volledig door te voeren. Overweeg voor het op maat laten maken van uw binnendeuren een professioneel timmerbedrijf, dan weet u zeker dat de binnendeuren volledig naar uw wens ontwikkeld zullen worden. In onze ogen niet geheel onbelangrijk voor deuren waar u dagelijks naar kijkt!

 


 

Schuifdeur op maat

Een schuifdeur kan ten opzichte van scharnierdeuren in veel gevallen uitkomst bieden om efficiënt om te gaan met ruimte. Het is regelmatig nodig om een schuifdeur op maat te maken, omdat er in veel gevallen geen gevallen rekening is gehouden met het potentieel inbouwen van een schuifdeur. U wilt graag weten wat er mogelijk is voor het op maat laten maken van een schuifdeur? Neem dan vrijblijvend contact op!

 


 

Uw deur(en) op maat laten maken?

Vraag dan vrijblijvend een offerte op bij Timmerbedrijf HVM, dan worden alle mogelijkheden met u doorgenomen!