Woonschuur 1Dak en voegwerkAluxe verandaWoonschuur 2Terras overkappingInbouw kastSchuur 1Houten kozijnAluxe veranda 2Dak isolatie

Menu

Kasten op maat laten maken

Maatwerk kasten, een specialiteit van Timmerbedrijf HVM!

U heeft een ruimte probleem, of wellicht heeft u al besloten om een kast op maat te laten maken of in te laten bouwen. Dan bent u bij Timmerbedrijf HVM aan het juiste adres! Want voor kasten op maat hebben we een professionele werkplaats met alle benodigde machines. Een paar voorbeelden van de type kasten welke wij voor u op maat kunnen maken:

  • Kledingkasten
  • Schuifdeurkasten
  • TV kasten
  • CD kasten

 


 

Kledingkast op maat

Een kledingkast op maat laten maken of in laten bouwen kan u veel ruimte opleveren. Deze kast kan bijvoorbeeld hoger gemaakt worden dan standaard kasten worden geleverd. Daarnaast geeft Timmerbedrijf HVM uw kast op maat de uistraling welke volledig met uw interieur in harmonie is.

 


 

Schuifdeurkast op maat

Schuifdeurkasten stellen u in de gelegenheid om erg efficiënt met uw ruimte om te gaan. Timmerbedrijf HVM weet dit maar al te goed en zal altijd rekening houden met deze optie. Indien u al voor uzelf besloten heeft om een schuifdeurkast op maat te laten maken, neem dan vrijblijvend contact op met Timmerbedrijf HVM!

 


 

TV kast op maat

TV kasten op maat zijn ideaal wanneer u niet wilt dat uw televisie dominant aanwezig is in uw kamer, maar wel een representatief en functionele TV kast wilt. Leg aan Timmerbedrijf HVM uit wat u voor uw TV kast op maat voor ogen heeft, dan zorgen wij ervoor dat geen kabels meer ziet en al uw spullen omtrent uw televisie en audio set op kunt bergen. Of wellicht heeft u royale dvd of bluray collectie op te bergen, hier kan allemaal rekening gehouden worden om u uw TV kast op maat te realiseren!

 


 

CD kast op maat

U bent muziek fanaat en trotse eigenaar van een uitgebreide cd collectie? Hoe kunt u beter pronken met uw collectie dan met een CD kast speciaal voor u op maat gemaakt.

 


 

Uw kast(en) op maat laten maken?

Vraag dan vrijblijvend een offerte op bij Timmerbedrijf HVM. Dan kunnen wij u uitleggen wat de mogelijkheden zijn om uw kast op maat te laten maken!