Woonschuur 1Dak en voegwerkAluxe verandaWoonschuur 2Terras overkappingInbouw kastSchuur 1Houten kozijnAluxe veranda 2Dak isolatie

Menu

Renoveren

Renovatie maakt oud en versleten weer als nieuw!

Renovatie of renoveren is het herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen. Renoveren en restaureren worden vaak met elkaar verward, maar het grote verschil is dat bij restaureren het pand weer in de oude staat wordt teruggebracht.

Hieronder vind u een aantal voorbeelden wat Bouw- en Timmerbedrijf HVM voor u kan renoveren.

 


 

Huis laten renoveren

Bij het laten renoveren van uw huis kan Aannemersbedrijf HVM u helpen uw renovatiedroom te realiseren, de volgende elementen van uw huis kunnen door HVM worden gerenoveerd:

  • Keukens
  • Badkamers
  • Kozijnen
  • Gevels
  • Deuren

Voor andere renovatieklussen draait HVM zijn hand niet om. Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden door te nemen.

 


 

Keuken laten renoveren

U bent tevreden met uw klassieke keuken, maar uw keuken is niet meer wat deze is geweest, versleten of aan vervanging toe. Wees gerust, want u hoeft uw keuken niet te slopen en op de vuilstort te gooien.  In plaats daarvan kunt u uw keuken nieuw leven inblazen door uw keuken te laten renoveren. Hier kan Timmerbedrijf HVM mee helpen

 


 

Badkamer laten renoveren

Een badkamer, voor veel mensen één van de belangrijkste ruimtes van hun huis. Blaas uw badkamer nieuw leven in door Bouwbedrijf HVM uw badkamer te laten renoveren.

 


 

 


 

Kozijnen laten renoveren

Uw houten kozijnen hebben een onderhoudsbeurt nodig? Laat uw kozijnen door Timmerbedrijf HVM renoveren, want wanneer HVM klaar is zullen uw kozijnen er weer als nieuw uitzien!

 


 

Gevel laten renoveren

Bouw- en Timmerbedrijf renoveertU heeft een oud huis en het aanzicht van uw huis laat te wensen over? Geen zorgen, na een gevel renovatie ziet het aanzicht van uw huis er weer als nieuw uit!

 

 

 

 


 

Meer diensten van Bouw- en Timmerbedrijf HVM:

De laatste renovatie projecten

 


 

Uw renovatie klus laten verzorgen?

Uw huis of een onderdeel van uw huis is toe aan renovatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte op bij Timmerbedrijf HVM.