Woonschuur 1Dak en voegwerkAluxe verandaWoonschuur 2Terras overkappingInbouw kastSchuur 1Houten kozijnAluxe veranda 2Dak isolatie

Menu

Timmerbedrijf HVM

Een Timmerbedrijf dat 35 jaar vakmanschap vertegenwoordigd!

Of uw beoogde project het op maat maken van nieuwe kozijnen is, u wilt een trap op maat of u heeft andere kleine timmer werkzaamheden om en rond het huis, HVM is een Timmerbedrijf dat alle benodigde houtbewerkingmachines in huis heeft waarmee nagenoeg elke klus geklaard kan worden. Opdrachten aanpakken doet Timmerbedrijf HVM op eigen kracht, dit maakt HVM een betrouwbaar timmerbedrijf voor u als particulier.

 


 

Diensten Timmerbedrijf HVMTimmerbedrijf HVM

 


 

Projecten gedaan door Timmerbedrijf HVM

Op de website zult u veel beeldmateriaal vinden van alle opgeleverde projecten van Timmerbedrijf HVM. Timmerbedrijf HVM wil dan ook niet te veel tekst en uitleg geven bij alle projecten, maar de afbeeldingen voor zich laten spreken!

 


 

Werkplaats

De werkplaats van Timmerbedrijf HVM bevindt zich in Vaassen waarin al 35 jaar het nodige geproduceerd is. Door de jaren heen is er wel het één en ander verandert, want het merendeel van de houtbewerkingmachines is al eens of meerdere malen vernieuwd. Ook de indeling van de werkplaats is al meerdere malen veranderd.

 


 

Vraag een vrijblijvende offerte aan van Timmerbedrijf HVM

U heeft een klus welke professioneel aangepakt dient te worden? Vraag dan vrijblijvend een offerte op bij Timmerbedrijf HVM.